Waarschuwing poging tot oplichting

Gunvor Petroleum Antwerpen nv (GPA NV) stelt vast dat haar naam en de naam van enkele medewerkers wordt misbruikt voor pogingen tot oplichting. Hierbij wordt zogezegd in naam van GPA een offerte gevraagd waarop een bestelling wordt gedaan met het verzoek goederen te leveren op een andere locatie dan haar zetel.  Als contactpersoon worden hiervoor de namen en contactgegevens misbruikt van medewerkers van Gunvor Petroleum Antwerpen nv, weliswaar met gebruik van een foutief e-mailadres.

Wij vragen daarom om de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen indien u bestellingen ontvangt van GPA.  U dient extra waakzaam te zijn bij bestellingen of bestelbonnen die er anders uitzien dan voorheen, ondertekend zijn door een andere persoon dan gebruikelijk, andere contactinformatie bevatten  of een ander leveringsadres hebben dan ons Centraal Magazijn gelegen te Scheldelaan 490 in Antwerpen.  Het wordt in geval van twijfel aangeraden de bestelbon te laten bevestigen door contact op te nemen met uw gebruikelijk contactpersoon of met iemand van onze aankoopafdeling.

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor leveringen en/of verlies ten gevolge van  pogingen tot oplichting.

Mocht u in contact staan of contact hebben gehad met deze oplichters, dan verzoeken wij u vriendelijk om ons hierover te informeren.